Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Vastu tanfolyam

vastu-kep3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Egy Vastu szakértő úgy rendezi a házat és a környezetét, hogy a benne elő emberek életük minden területén harmóniában legyenek vele. Ehhez olyan egyetemes törvényszerűségeket alkalmaz, melyek függetlenek a földrajzi és kulturális hagyományoktól, így mindig, mindenhol alkalmazhatók: gravitáció, energiaáramlás, a bolygók mozgása és hatása, az égtájak jellemzői, az öt alapelem: föld, tűz, víz, levegő és éter sajátosságai.

Az egynapos tanfolyamon felmérjük vendéglátónk házát, hogy megtudjuk, milyen energetikai hatással van lakóira:

1.       a telek energetikája: elhelyezkedése, tájolása és formája, lejtők-emelkedők

2.       a ház energetikája: elhelyezkedése a telken, tájolása és formája

3.       a főbejárat energetikája: elhelyezkedése, tájolása, formája és arányai

4.       az egyes helységek energetikája: elrendezése, tájolása, arányai

Házigazdánk előre elkészített védikus horoszkópja alapján már ismerjük személyes égtáját – így könnyen meghatározhatjuk, melyik bolygók hatnak rá kedvezően, és melyek azok, amelyek ellenségesek életében.

A következő lépés, hogy megbeszéljük, milyen egyszerű és kivitelezhető lépésekkel lehet javítani az egyes problémákon, hogy az erők egyensúlyba kerüljenek. Ez nem csak azt jelenti, hogy egy kellemes otthont teremtünk, ahol jól érezhetik magukat a lakók - egy a Vastu szabályai szerint megtervezett otthon nem csak pihentető, hanem fellendülést is nyújt: sikert, legyen az magánéletünk, pénzügyeink vagy munkánk, stabil egészséget, előremutató kapcsolatokat.

Megbeszéljük, tanácsos-e áthelyezni az egyes helységeket, hogy a család jobban működjön: hogy a szerelmi fészek boldog párkapcsolatot hozzon; a férj és feleség közötti megfelelő hangnemű kommunikáció összetartsa és erősítse a családot, tisztelve az ősöket és biztos alapot nyújtva a gyerekeknek. Megnézzük, hogyan érdemes átrendezni az egyes szobákat, illetve milyen anyagokkal, formákkal és színválasztással segíthetjük az életerő harmonikus áramlását.