Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

sculpture1.jpgAz ősi indiai védikus tanítások szerint újra és újra születünk. Létezéseink célja önmagunk megélése különböző élethelyzetekben, a többi emberhez fűződő kapcsolatainkban.

Életutazásaink során minden, ami történik, pusztán egy feladat, melyet meg kell oldanunk, hogy fontos felismerésekhez jussunk. És bizony előfordul, hogy nem tesszük meg, amit meg kellene tennünk…

       … akkor ez a téma lesüllyed a tudatalattiba, és kísér bennünket és utódainkat sok-sok életen át…

       … míg újra kilátástalannak tűnő helyzetekben találjuk magunkat, és gondjaink vannak. Kétségbeesetten kutatjuk a válaszokat „miértjeinkre”, pedig ahhoz, hogy kiderítsük, mi az igazi probléma, és hogy honnan ered, a tudatalattiban kellene keresgélnünk.

Az oldás–megoldás módszere gondolatátvitellel működik. Először a jelenben dolgozunk, majd addig megyünk vissza előző életeinkbe, míg az aktuális problémához kapcsolódó összes információt megtaláljuk. Minden egyes eseménynél alkalmazzuk a korrekciókat, és azonnal rögzítjük a sejtmemóriában.

Előfordulhat, hogy problémánk családi karma, vagyis őseink nem oldottak meg valamit, amit most nekünk kell megoldanunk. Ha betekintünk családunk dinamikájába, tisztábban láthatjuk a helyzetet és érzékelhetjük az összefüggéseket. Megkeressük őseink múltjában az összes kapcsolódó információt, oldjuk az energiablokkokat, és rögzítjük a korrekciót.

Amikor azt tapasztaljuk, hogy egy probléma „megszállók” jelenlétére vezethető vissza, elengedjük ezeket a lelkeket a köztes létből, és elindítunk egy átalakulási folyamatot.

Az oldás –megoldás módszere egyfajta felgyorsított „akadálymentesítés” az egyéni életútban