Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

A KARMA törvénye India ősi hagyományai szerint nem jelent végzetes elrendeltetést, sem véletlenek sorozatát. A yoga filozófiája szerint mindig van lehetőségünk előidézni és befolyásolni az eseményeket. Saját sorsunk minden percét önmagunk alakítjuk – függetlenül attól, hogy ezt tudatosan vagy akaratlanul tesszük.

Kép A karma-műhely aktiv szellemi csoportmunka, melyben megismerheted sorsod rejtett összefüggéseit, a „miért”eket. Szemtől szemben állhatsz önmagaddal és láthatod lelked mélyére rejtett életeid tapasztalatait, tudatalattid mozgatórugóit, magaddal hozott családi mintáidat. Önmagad megismerése és vállalása, a Valóság felismerése és elfogadása az egyetlen lehetõség hogy változtathass: legyél Sorsod kovácsa és teremts tudatosan: megértést, nyugalmat, harmóniát, biztonságot, sikert, bőséget és gyógyulást!

A karma-műhelyben találkozunk azokkal, akik változásra vágynak, mert életüket problémákkal, betegségekkel való állandó kűzdelem teszi ki és azokkal, akik döntéseik tesztelésében kérnek segítséget.

Bizonyos esetekben mint pl. szorongás, depresszió, pánik- és kényszerbetegségek, autizmus, hiperaktivitás, elegendő egy közeli hozzátartozó, illetve gyerekeknél a szülők részvétele.