Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Kép

 

        Amrita   (a halhatatlanság nektárja)

Egy éves tanfolyam mindazoknak, akik megértek a változásra és a teljességre törekednek.

 

A Dharma törvénye azt mondja ki, hogy szellemi létezők vagyunk, akiknek fizikai formában kell megnyilvánulnunk, hogy küldetésünket betölthessük. E törvény szerint mindegyikünknek különleges érték és páratlan egyedi út áll rendelkezésre céljának eléréséhez. Lelkünk mélyén bennünk rejlik mindaz az információ, ami individuális életünkhöz szükséges lehet.

India ősi yogahagyományai, életvezetési filozófiája és alternatív védikus módszerei elvezetnek ezekbe a spirituális mélységekbe.

Akik készen állnak egy intenzív és sokoldalú önismereti munkára, azoknak segítenek feldolgozni elmúlt életeik sérüléseit és megmutatják a tökéletes „egyénreszabott” megoldásokat.

Létünk lényege a Karma törvénye, miszerint a világegyetemben tökéletes a számontartás, minden gondolatunk, szavunk és tettünk erőhatást vált ki, amely valamikor ugyanolyan töltéssel visszatér hozzánk. Ezeknek az összefüggések ismeretében tudatosíthatjuk, hogy mindig van választási lehetőségünk – és megtanulhatjuk hogyan érdemes „jól dönteni” és „karmikus adósságunkat” törleszteni.

Az élet törvénye a hit törvénye. Ha hisszük, hogy minden, abszolút minden lehetséges - hiszen a világegyetem természetétől fogva ismeri gondolatainkat - teljesülhet bármely kívánságunk.

Aki egyszer megérzi ezt, a lehetőségek teljes köre kitárul előtte és csodás lesz az élete. Izgalmas és örök…

A tanfolyam lehetőséget ad, hogy elméleti tudásotokat elmélyítsétek és saját élményeitekből kiindulva, irányt mutathassatok mindazoknak, akik szintén válaszokra, változásra vágynak    ⇒ a tanfolyam felépítése